House of Yo

Teamusup verzorgt op basis van jouw aanwijzingen, het ontwerp, de  functionaliteit en de plaatsing van content voor jouw zakelijke website. Daarnaast biedt Teamusup ook support als het bijvoorbeeld gaat om het ontwerpen van je logo / huisstijl en het realiseren van je drukwerk.

A house is succesful if it is a joy to live in...

Op basis van een aangeleverd basislogo, een set van kleuren, een basis foto en een gewenst lettertype is een stijlvolle website gecreëerd, gebaseerd op WordPress.

Spannend!

Spannend zo'n nieuwe website en ik had er ook nog eens nul verstand van. Wil Schmitz van Teamusup heeft me geweldig geholpen en bijgestaan. Hij heeft in no time door wat je bedoelt en wilt, denkt ontzettend goed mee en vooruit en besteedt heel veel tijd aan al je wensen maar ook aan de uitleg van alles wat erbij komt kijken. Mijn website past bij mij en ik ben er super blij mee, het is elke keer een feestje als ik er op kijk. Niets dan lof!

Yolande Colijn