Biopatents

Teamusup verzorgt op basis van jouw aanwijzingen, het ontwerp, de  functionaliteit en de plaatsing van content voor jouw zakelijke website. Daarnaast biedt Teamusup ook support als het bijvoorbeeld gaat om het ontwerpen van je logo / huisstijl en het realiseren van je drukwerk.

Responsive multi-website

Voor Biopatents IP Consultancy is een prachtige huisstijl en logo ontwikkeld. Een responsive WordPress website op basis van multi-site. Voor iedere taal is een beheerbare website gebouwd. De bezoeker wordt op basis van taalvoorkeur (browser) doorgestuurd naar de pagina in zijn of haar taal. Teamusup verzorgde ook het drukwerk.

Bezoek de website

Over Biopatents IP Consultancy

Biopatents IP Consultancy is een nieuw octrooibureau dat is opgericht in 2018 en diensten aanbiedt op het gebied van intellectuele eigendom (IE) en in het bijzonder op het gebied van life sciences, geneesmiddelen, plantenveredeling, medische apparatuur, voeding, verpakkingen en chemie.