Chocofiel webwinkel

Teamusup verzorgt op basis van jouw aanwijzingen, het ontwerp, de  functionaliteit en de plaatsing van content voor jouw zakelijke website. Daarnaast biedt Teamusup ook support als het bijvoorbeeld gaat om het ontwerpen van je logo / huisstijl en het realiseren van je drukwerk.

Een lekkere webwinkel

Voor Chocofiel is op basis van het logo en de heerlijke chocolades een responsive webwinkel gebouwd op basis van WordPress en WOOcommerce. Eenvoudig bestellen, verschillende betaalmethodes en bezorgingswijzen. Daarnaast wordt de voorraad door de webwinkel automatisch beheerd.

Opmerking:

Deze website is niet meer online.

Over Chocofiel

Sinds 2012 is Chocofiel de importeur voor Nederland van premium Zwitserse chocolade van Villars Maître Chocolatier uit Fribourg (CH).

De premium Zwitserse chocolades zijn, soms samen met andere lekkere chocolades, te bestellen via de Chocofiel webwinkel. Lekker als cadeau voor jezelf, je vriendin, als uniek relatiegeschenk of luxe kerstpakket voor collega's, natuurlijk altijd netjes ingepakt en bezorgd.