Diverz-it

Teamusup verzorgt op basis van jouw aanwijzingen, het ontwerp, de  functionaliteit en de plaatsing van content voor jouw zakelijke website. Daarnaast biedt Teamusup ook support als het bijvoorbeeld gaat om het ontwerpen van je logo / huisstijl en het realiseren van je drukwerk.

Responsive website

Een responsive WordPress website waarin de activiteiten, dienstverlening en prestaties van Diverz-it centraal staan.

Bezoek de website

Over Diverz-it

Diverz-it biedt hulp en ondersteuning bij alle mogelijke ICT of Automatisering vragen o.a. Support, onderhoud, installatie, migratie, backup, training, advies, telecom, internet. Dit doet Diverz-it samen met diverse partners uit de regio, door deze unieke samenwerkingen van collega's kunnen zij uw bedrijf totaal ontzorgen op Automatiserings gebied!