SV Parkstokhorst

Teamusup verzorgt op basis van jouw aanwijzingen, het ontwerp, de  functionaliteit en de plaatsing van content voor jouw zakelijke website. Daarnaast biedt Teamusup ook support als het bijvoorbeeld gaat om het ontwerpen van je logo / huisstijl en het realiseren van je drukwerk.

WordPress website

Een WordPress website op basis van het Ruby Theme, waarin informatie over de schaakvereniging Parkstokhorst uit Enschede,  de berichtgeving over vereniging en wedstrijden, agenda en aan- & afmelden centraal staan.

Bezoek de website

Over SV Parkstokhorst

Schaakvereniging SV Park Stokhorst is schaakvereniging in Enschede. Onze wekelijkse schaakavond op maandag van acht tot twaalf in ´t Volbert (Stokhorst) wordt altijd goed bezocht door schakers en schaaksters van alle leeftijden.

Wij hebben een ladder-, een beker- en een rapidcompetitie, en met verschillende teams nemen wij deel aan externe wedstrijden georganiseerd door de Schaakbond Overijssel waar onze vereniging bij aangesloten is.