Privacyverklaring – disclaimer en cookiebeleid

Privacyverklaring, disclaimer en cookiebeleid

Hier treft u informatie aan over het gebruik van deze website.

Privacyverklaring, disclaimer en cookiebeleid

Het onderstaande is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties, correspondentie, contact en overeenkomsten met Teamusup.

Teamusup

Teamusup verzorgt het ontwerp, de bouw, de functionaliteit van je zakelijke website en verzorgt de plaatsing van content. Daarnaast biedt Teamusup ook support als het bijvoorbeeld gaat om het ontwerpen van je logo / huisstijl en het realiseren van je drukwerk.

Vestiging en contact

Teamusup, gevestigd aan Eikenlaan 14, 6086 CW Neer (L) (NL), is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

http://www.Teamusup.nl
Eikenlaan 14
6086 CW Neer (L)
Telefoon: 06-81608353

Functionaris

Dhr. Wil Schmitz is de Functionaris Gegevensbescherming van Teamusup Hij is te bereiken via het e-mailadres info@teamusup.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken en doeleinde

Om je optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat Teamusup in bepaalde gevallen je gegevens opslaat. Teamusup verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt middels correspondentie, telefonisch of via de webformulieren.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam (naam)
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres (Bij het verzenden van formulieren wordt ook het IP-adres genoteerd. Dit om in voorkomende gevallen te kunnen nagaan of ten onrechte gebruik wordt gemaakt van persoonsgegevens. )
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Teamusup verwerkt geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou.

Zakelijke gegevens die verwerken

Als klant van Teamusup worden een aantal gegevens verwerkt en opgeslagen t.b.v. het contact inzake projecten, promotie, testimonials, administratie, belastingen en wettelijke verplichtingen. In dat geval verwerken wij ook:

  • Je bedrijfsnaam en adres
  • Je BTW nummer
  • Je facturen en bankrekeningnummer
  • Je foto en/of  bedrijfslogo (in geval van publicatie testimonial waarbij altijd om toestemming wordt gevraagd)
  • Je bedrijfsomschrijving en website domein adres (publicatie op basis van toestemming).

Websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@teamusup.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Teamusup verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Relatiebeheer
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Teamusup analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • Strategie en beleid
  • Teamusup verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
  • Zo nodig het achterhalen van onrechtmatige gedragingen met betrekking tot Teamusup, haar relaties en haar medewerkers.

Geautomatiseerde besluitvorming

Teamusup neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Teamusup) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Teamusup bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Voor- en achternaam Geslacht Adresgegevens Telefoonnummer E-mailadres 12 maanden na beeinidigen van onze zakelijke relatie, ten zijn wettelijk anders is bepaaldOv
  • erige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te m
  • aken, een cv te versturen, in correspondentie en telefonischGegevens over uw activiteiten op onze website, IP-adres ,Internetbrowser en ap
  • paraat type 14 maandenUw cv 4 weken na onze reactie op uw sollicitatie ten zijn u aangenomen wordt of ten zijn wij een andere termijn schriftelijk overeenkomen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Teamusup deelt enkel jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Teamusup blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Teamusup niet jouw persoonsgegevens aan andere derden.

  • Administratiekantoor
  • Belastingdienst

Wat zijn cookies en welke soorten zijn er?

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Het voornaamste doel van cookies is om u tijd en moeite te besparen.

Functionele cookies of noodzakelijke cookies
Functionele cookies zorgen ervoor dat onze website correct functioneert.

Analytische cookies
Met analytische cookies verzamelen wij met behulp van derden statistieken over het gebruik van onze website door de gebruikers. Door websitegebruik te meten kunnen we onze website blijven verbeteren in het voordeel van onze gebruikers.

Social media cookies van derden
Socialmediacookies zijn cookies die functionaliteiten van socialmediawebsites mogelijk maken. Denk hierbij aan een YouTubefilmpje bij een dienst of een ‘like’-knop voor Facebook.

Advertentiecookies
Wij plaatsen incidenteel advertentiecookies op onze website. Wij geven daarnaast derden partijen de mogelijkheid om advertentiecookies te plaatsen op onze website. De informatie uit deze advertentiecookies kunnen wij met elkaar combineren. Dit doen we zodat we jou, aan de hand van je online surf-, zoek- en koopgedrag, zo relevant mogelijke aanbiedingen kunnen doen. Tevens houden we met deze advertentiecookies bij welke advertenties je hebt gezien.

Website voorkeuren en interessecookies
Daarnaast combineren wij je online surf-, zoek-, en koopgedrag om jou in onze website relevante aanbiedingen en aanbevelingen te tonen, afgestemd op jouw voorkeuren.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Teamusup gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Teamusup gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Volg deze link om een overzicht in te zien van de actuele actieve cookies op onze website.

Functionele cookies
Functionele of noodzakelijke cookies helpen de website van Teamusup naar behoren te functioneren. Denk hierbij aan:

  • Je browserinstellingen worden opgeslagen, zodat je onze website optimaal op jouw beeldscherm kunt bekij
  • ken;De mogelijkheid je inloggegevens op te s
  • laan zodat je deze niet iedere keer opnieuw hoeft in te voeren;Het is mogelijk om te reag
  • eren op berichten;Een gelijkmatige belasting van de website, waardoor die functioneel en bereikbaar blijft;Het opsporen van mogelijk misbruik of
  • mogelijke problemen in onze website, door bijvoorbeeld opeenvolgende mislukte inlogpogingen te registreren.

Analytische cookies
Soms gebruiken wij met behulp van derden analytische cookies om het websitegebruik te onderzoeken. Deze statistieken geven ons onder meer inzicht in hoe vaak we worden bezocht, en waar we onze website kunnen verbeteren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de ervaring met onze website voortdurend geoptimaliseerd wordt. Onder meer de volgende gegevens worden opgeslagen:

  • Het IP-adres, dat anoniem wordt gemaakt;
  • Technische kenmerken zoals de browser die je gebruikt (zoals Chrome, Internet Explorer of Firefox) en de resolutie van je computerscherm en welk apparaat je gebruikt;
  • Vanaf welke pagina je op de website bent gekomen;
  • Wanneer en hoe lang je de website bezoekt of gebruikt;
  • Of je gebruik maakt van functionaliteiten van de website.
  • Welke pagina’s je bezoekt in onze website.

Cookies door derden

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

Derden: social media cookies

Social media cookies worden door de social media websites zelf geplaatst. Wanneer je in onze website een social media button aanklikt, wordt een social media cookie geplaatst. De social media partij kan jouw IP-adres herkennen op het moment dat je een pagina van onze webwinkel wilt delen. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. We raden je aan onderstaande privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen:

Derden: advertentie cookies

In onze website zie je incidenteel promoties en advertenties van onszelf en van derden. Ook op websites van derden kun je onze advertenties tegen komen. Om deze promoties en advertenties relevant te houden maken wij gebruik van cookies. De advertentiecookies maken het mogelijk dat:

  • We kunnen bijhouden welke advertenties je al hebt gezien;
  • We kunnen bijhouden hoe vaak je een advertentie al hebt gezien;
  • We kunnen voorkomen dat je steeds dezelfde te zien krijgt;
  • We kunnen bijhouden of je op de advertenties klikt;
  • We kunnen bijhouden of je bestellingen plaatst nadat je een advertentie hebt gezien of hierop hebt geklikt;
  • We jouw online surf-, zoek-, en koopgedrag kunnen combineren ongeacht van welk apparaat je gebruik maakt;
  • We door het combineren van deze kenmerken jouw advertentie-interesse vaststellen en de advertenties die we aan je tonen in onze website en op websites van derden hierop kunnen afstemmen;

Advertentienetwerken en mediabureaus fungeren als tussenpersoon voor webwinkels en adverteerders. De advertentiecookies van deze partijen maken het mogelijk dat:

  • We advertenties van derden aan je kunnen tonen;
  • Onze advertentiepartners jouw voorkeuren bij ons kunnen combineren met informatie die zij verzamelen bij jouw bezoek aan andere websites.

Voor de cookies die deze partijen voor advertentiedoeleinden plaatsen, verwijzen wij je naar de verklaringen op de websites van deze partijen. Omdat de verklaringen regelmatig kunnen wijzigen, raden wij je aan deze privacy- en cookieverklaringen regelmatig te raadplegen. De volgende partijen plaatsen op onze website cookies:

Websiteaanbevelingen, voorkeuren en interessecookies

De aanbevelingen en interessecookies maken het mogelijk dat wij kunnen nagaan of je bepaalde producten, diensten of aanbiedingen hebt gezien en hierop hebt geklikt. Deze informatie combineren wij om een beeld te krijgen van jouw interesses en voorkeuren waarop de website voor jou kan worden aangepast.
De interesse cookies maken het mogelijk dat:

  • We in onze website jouw online surf- en zoek-, en koopgedrag kunnen combineren ongeacht met welk apparaat je de website bezoekt;
  • We door het combineren van jouw surfgedrag, jouw voorkeuren en interesses vaststellen en aanbiedingen en aanbevelingen in onze website hierop kunnen afstemmen;
  • We via onze website aanbiedingen en aanbevelingen aan je kunnen tonen op basis van jouw interesses en de combinatie van je surf-, zoek-, en koopgedrag;
  • Wij op basis van je surfgedrag gerichte aanbiedingen en aanbevelingen kunnen tonen op websites van derden.

Overzicht actuele actieve cookies

Volg deze link om een overzicht in te zien van de actuele actieve cookies op onze website.

Toestemming en afmelden voor cookies

Toestemming

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Afmelden voor cookies

Je kunt kiezen of je cookies wel of niet accepteert. Bij de meeste browsers worden cookies automatisch geaccepteerd, maar meestal kun je de instellingen van je browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd. Als je ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kun je mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere sites die je bezoekt.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Teamusup en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@teamusup.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Teamusup wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Teamusup neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@teamusup.nl.

Website content disclaimer

De content op de website van Teamusup is door Teamusup met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, we aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten van Teamusup.

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan Teamusup te worden verzocht.

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze Internet-site de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Teamusup accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie dan wel voor actie die u wel of niet neemt op basis van deze informatie. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met ons, of ons een e-mail bericht zenden.

Links naar andere websites
Onze internetpagina’s bevatten links naar andere websites. Teamusup is niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van websites die niet onder het beheer van Teamusup vallen.

Teamusup

Eikenlaan 14
6086 CW Neer (L)

06-81608353
info@teamusup.nl
KvK no. 55240526

Recente berichten